Camping, pluktuin, verkoop

Camping en Rustpunt 
Op het terrein van Werk & Zorgboerderij Cortenoever zijn tevens camping De Hank en een Rustpunt gevestigd. Deze zijn geopend van mei t/m september en worden onderhouden door de mensen die op de zorgboerderij werken. Voor de rust van onze cliënten zijn de reserveringen voor de camping zoveel mogelijk geautomatiseerd, gasten hoeven niet op ons erf te komen om zich aan te melden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.campingdehank.nl. 
 
Pluktuin 
Van medio half augustus tot eind oktober is onze dahliapluktuin geopend. De precieze data hangen af van de omstandigheden en de staat van de bloemen. Vanaf begin augustus kunt u bij de tuin een bordje vinden waarop het precieze moment van opening vermeld staat. In de tuin kunt u, tegen een eigen bijdrage, zelf een boeket dahlia’s plukken. De pluktuin kent geen openingstijden. Wel zijn er enkele spelregels m.b.t. het plukken van de bloemen. Deze vindt u bij de ingang van de tuin. 
 
Verkoop 
Onze tuin en boomgaard leveren elk jaar een flinke voorraad fruit. Gedurende het winterseizoen maken we daar jam, stroop, sap en siroop van. Boven aan de dijk, langs het fietspad, hebben we een verkoopkar staan waar u verschillende producten kunt kopen.